Grand Slam i WSBK-premiären

Max Biaggi och Aprilia Racing Team gjorde en riktigt imponerande start i årets Superbike-VM på Phillip Island, när man kammade hem nästintill full pott. ”The Roman Emperor” vann premiärloppet och slutade tvåa i det andra, trots en incident och hårig avåkning i hög fart ner mot Doohan Corner på det allra första varvet, vilket grundade för en uppkörning och återpassering av i princip hela startfältet. Ett välkommet styrkebesked och uppvisning i absolut världsklass!

Max Biaggi leder nu VM efter första deltävlingen med sina 45 poäng före Marco Melandri, BMW på 30 och Tom Sykes, Kawasaki på 29. Världsmästaren från 2011, Carlos Checa, Ducati är fyra med 25 poäng. Vi i DART gratulerar Aprilia Racing Team till framgångarna i helgen och fortsätter att hålla tummarna för att flytet ska hålla i sig i resten av säsongen.


Vad tycker du?

Skriv gärna din kommentar här ...
och om du vill ha en bild tillsammans med din kommentar så kan du skapa en gravatar!