Pro Superbike-premiären avklarad

Pallplats: Check!!

Ungefär 30 minuter innan start så börjar det komma lite regn, otur! På med regndäcken och se till så man håller sig på hjulen racet igenom.

Jag fick en ganska bra start men då det var första gången på regndäcken för i år så valde jag att ta det lite lugnt dom första varven. Det var ett spännande race med många omkörningar, jag låg länge på en femte plats men började köra upp mig och var uppe i ledning ett par varv när Mårtensson kom från ingenstans och knep förstaplatsen, jag fick då höja tempot ett snäpp till för att kunna haka på, men råkade bromsa på mig efter långrakan och var ute och körde lite på gräset och tappade ner till fjärde plats med endast ett par varv kvar. Det blev några svettiga varv på slutet (med svettiga menar jag här att det gick lite på chans, för övrigt var det skitkallt!) allt för att komma ifatt dom framför. På sista varvet så bromsade jag om Kallio och i den sista kurvan så tog jag även Lukas.

2:a på Anderstorp är jag jäkligt nöjd med. Nu är det bara att göra ett lika bra race i morgon.

Over and out.

Ps. Film från racet kommer upp lite senare i kväll.

För mer news och resultat surfa in på: highsider.se stcc.se | mylaps.com

/ Svensken

Kommentarer

3 kommentarer till “Pro Superbike-premiären avklarad”
  1. Anders skriver:

    Grymt snyggt kört idag, bästa tiden klämde du till med också :)

  2. Maciej skriver:

    Grymt kört David :-)

  3. Fredrik skriver:

    Update: Regndäcken tillverkade 2010 verkade funka riktigt bra. Bara 4:a i race 2 pga. kramp i underarmarna. Fick motvilligt dra ned på tempot mot slutet för att orka distansen ut, men slog iaf. Plassen på nya Ducati 1199 Panigale’n som gick fort på långrakan. Mantorp Race 3-4 redan nästa helg, då blir det ”dunderåka” av igen, hälsar en revanschsugen och taggad David som fnv. ligger på en delad andraplats i mästerskapet.

Vad tycker du?

Skriv gärna din kommentar här ...
och om du vill ha en bild tillsammans med din kommentar så kan du skapa en gravatar!