Kval 2 avklarat

Näst sist, bra gjort David! Någonting på hojen gjorde att jag bara kunde köra 2 varv och det räckte till näst sista placering, sist kom Mårtensson som inte ens kom ett varv innan han låg i gräset.

Själv körde jag ett flygande varv, när jag fick se att Mårtensson låg på sidan av banan så körde jag in i depån för att få lite mer motorbroms av Rickard, men när jag skulle ut igen så small det till i växellådan eller något åt det hållet och hojen gick inte att köra. Det verkar nu som om det kan ha varit kedjan (som var ny för helgen) som har gett med sig och att jag kan komma till start i alla fall.

Det kommer bli ett tufft race, helt klart!!

/ Svensken

Rickard felsöker

Kommentarer

En kommentar till “Kval 2 avklarat”
  1. Mecken skriver:

    För att klargöra det hela så hade kedjan sträckt sig en jävla massa på en kort bit, troligtvis måndags ex av kedjan!

Vad tycker du?

Skriv gärna din kommentar här ...
och om du vill ha en bild tillsammans med din kommentar så kan du skapa en gravatar!