Paus i tävlandet

Aprilia Racing by DART kommer att stå över tävlingarna nu till helgen på Ring Knutstorp och Falkenbergs Motorbana, samt med största sannolikhet även SM-deltävlingen i Linköping, så som läget ser ut för närvarande.

Det känns fortfarande som om jag har en kniv i ryggen, så av den anledningen och att det är tomt på kontot, så väljer jag att inte starta i helgens race. Det är givetvis väldigt tråkigt då det i helgen körs om extra många poäng, men man måste lyssna på kroppen och med tomt på kontot så är det inte så mycket annat att göra!

/ David

Foto: Rachid @ www.highsider.se

Foto: Rachid @ www.highsider.se

Kommentarer

2 kommentarer till “Paus i tävlandet”
  1. Dan & Sofie skriver:

    Vad tråkigt, DART syns & gör mkt för svensk RR.

  2. Atsushi skriver:

    Krya på dig och hoppas du e tebax på banan snart!

Vad tycker du?

Skriv gärna din kommentar här ...
och om du vill ha en bild tillsammans med din kommentar så kan du skapa en gravatar!