Trailern -till salu

Wilson dubbeldäck racetrailer med dragbil

Ca 13m lång och 4,2m hög
Ombyggd till racing trailer för motorsport vintern 2009 med bara kvalitets prylar och av proffs.
Nybyggd hiss som tar 1 bil som får plats uppe på övervåningen, jag har använt den till motorcyklar så man behöver ta bort lite skåp där uppe för att få in en bil. Nytt Kungsäter tält 13×8 från 2011 med specialbyggda mellanväggar, man monterar hela tältet på 2man på ca 1 timme om man får in den rätta tekniken! Grått depågolv med Italienska flaggan, bra om man kör Aprilia eller typ Fiat!
2st flaggstänger på trailern och 3st på tältet.
Verkstad nere längst bak med stor kompressor, däckmaskin och förvaringsutrymme.
Inredning i boutrymmet:
Hall med varmvattenberedare, stort kylskåp och hatthylla/klädhängare.
Rymligt kök för 6personer med gott om förvaringsutrymmen och en sovalkov i anslutning till detta med en 1,6 säng, givetvis finns här en Tv med dvd också.
2st färskvattentankar är inbyggda under sittplatserna i köket, ca 500L.
Från köket går en trappa upp till övervåningen där det finns 3st IKEA sängar och garderober i samma rum.
Helkaklat badrum med dusch och toalett ligger i främre delen i anslutning till master bedrom där det är ytterligare en säng med förvaring under och en dubbelgarderod, även här finns en Tv med dvd.
Hela trailern har heltäckningsmatta, är extra isolerad med 20mm cellplast och ekfaner på väggarna (bodel)
Den lackades vintern 2010 och är i ett bra skick.
Dragbilen är en Scania 124 och har fungerat problemfritt under den tid jag har använt den, men skulle behöva lite kärlek då den är lite klassikt rostig längst bak, den är från 1998 och har nog rullat ca 140,000mil.
Trailern är byggd efter mina önskemål och garanterat den lyxigaste i Sverige, visst, den är inte ny men allt är väldigt fräscht och det finns inget jag har saknat under den tid jag har bott i den.
Det finns bord, stolar, dukar, köksutrustning, serveringsutrustning mm mm för ca 50st gäster. Jag säljer gärna allt i ett paket men är öppen för diskussion. Priside är 545,000 + moms för allt, hör gärna av er för frågor eller mer bilder, trailern står i Mjölby och kan visas efter ök, den säljs nybesiktigad om några veckor.