Att synas med vinnare

dsc_0712_resize_400

David firar segern på Ring Knutstorp. Foto: Rachid Rachid

Mediebruset har aldrig varit högre och informationskanalerna aldrig fler än idag. Då gäller det att sticka ut, att ha en tydlig profil och visa att man tillhör vinnarsidan.

Att skapa ett konstruktivt och givande samarbete mellan ett ledande racingteam och ett offensivt företag blir ett samarbete mellan vinnare.

Vi behöver stöd för att förverkliga våra planer – du får en partner som gör allt för att vårt gemensamma resultat skall bli optimalt.

En del av teamet

Våra sponsorer och partners är en lika självklar del av teamet som mekaniker och förare. Vi har olika roller, men den gemensamma inställningen är att vi vill vara vinnare. Det blir vi genom vårt samarbete.

Samarbetsformerna varierar förstås med partnerns kompetens, resurser, ambitioner och mål. Det kan handla om allt från teknisk support till event och attraktioner för kunder, personal, familj och kompisar.

Oavsett vilken roll ditt företag spelar i teamet kommer det att synas i och associeras till en extremt publikdragande, TV-bevakad och mediavänlig sport.

Kontakta David om du också vill synas med en vinnare:
David Andersson
070-434 04 11
david@danderssonracing.com