Bildgalleri

I bildgalleriet samlar vi bilder från säsongerna. Vi har delat upp bilderna i album efter respektive år. Under varje albumår kan du sedan välja olika kategorier från tävlingar, träningar och aktiviteter. Om du för muspekaren över ”All categories” längs ned till vänster så ser du hela bildlistan.

Bild-095Det är både egna och professionella fotografers bilder som vi visar. Fotona är respektive fotografs egendom och får endast användas efter överenskommelse med denne.

För press och media kommer vi att ha ett antal pressbilder att erbjuda. Gå in under rubriken ”Kontakta oss” och välj ”Mediamaterial” för att läsa mer. Ni kan också kontakta David på david@danderssonracing.com så hjälper han er.

Nu är det bara att välja respektive säsong och luta er tillbaka för att njuta av bilderna. Ett tips är att ni längst ned i hörnet i den svarta rutan hittar funktioner för bildspel och visning på fullskärm: SL = Bildspel (Slideshow) ¦ FS = Helskärm (Full screen) ¦ i = Bildtext

Medverkande fotografer:

Rachid Rachid, Highsider.se har tagit de flesta tävlingsbilderna.
Patrik Berntsson har tagit några av bilderna
Där fotografen inte angivits i bildtexten eller i bilden så är det privata bilder. Om vi missat att ange fotograf på någon bild så kontakta oss så fixar vi det omgående.