Ny mekaniker !!

DART söker efter ytterligare en mekaniker.

Du som söker skall vara en positiv person som ser problem som nya möjligheter att hitta lösningar, samt att du skall ha vissa grundläggande kunskaper om racing. Om du har erfarenhet från roadracing-skruvande sen innan ses detta som ett stort plus, men det är inte nödvändigt. Egenskaper som social, positiv, glad, trevlig och ett brinnande intresse är mer eftertraktat än sur, tvär, ful men en jävel på att skruva! Detta är inget högavlönat toppjobb, 9-15 med 8 veckors betalt semester, det du kommer till är ett företag som alltid kämpar för att hålla konkursen på avstånd samt att vi betalar ut löner som skulle få vilken facklig organisation som helst att stänga ner hela teamet -för gott!

Det positiva med detta lågavlönade jobb är ändå att du kommer att få vara med i ett av dom snabbast växande racing teamen i Sverige, vi försöker alltid att göra det vi gjorde igår, lite bättre idag. Du kommer att få vara med på våra försäsongstester ute i Europa och alla tävlingar och tester här hemma i Sverige. Du kommer att få lära dig allt vi i teamet kan om racing (inte så mycket, men ändå) och vi kommer tillsammans att utveckla teamet till att bli det bästa i Sverige.

Teamet har sin bas i södra Stockholm, det är härifrån vi utgår när vi ska på tävlingar och det är även här vi har vår verkstad och vårat kontor.

Du som söker får gärna berätta lite kort om dig själv samt gärna lämna referenser och besvara om du har/är/kan/vet något av följande:

Körkort? A? B? C? CE?

Ålder?

Bor i Stockholm?

Tjej/Kille?

Arbetar i dag som?

Familjestatus?

Erfarenhet av racing/ motorsport?

Intressen?

Det här är jag bäst på ?? (tex, laga mat eller kanske att du kan montera ett Öhlins TTX cartridgekit i sömnen utan verktyg)

Observera att detta inte är någon heltidstjänst som du kan leva ett gott och glassigt liv på, detta ”jobb” skall nog snarare ses som en ny utmaning och ett roligt avbräck från ditt vanliga trista 7-16 jobb.. Om du fattar det är du hjärtligt välkommen att skicka din ansökan till: David@danderssonracing.com

Vi hörs / David